Skaffa mer säkerhet i företaget med en aluminiumkap

För industrier som behöver skära och dela material samt produkter antingen rakt av eller i vinklar är aluminiumkap ett måste att införskaffa. Du hittar både enkel och dubbla geringssågar i sortimentet som gör att din arbetsvardag blir en hel del enklare. Material som aluminiumkap kan bearbeta är bland annat lättmetaller, PVC och aluminium. Helt enkelt material som du inte kan hantera och dela själv.

Med aluminiumkap slipper du tänka på att både hålla produkten och ha själva bearbetningen igång då maskinen sköter allt detta själv. De arbetande kring maskinerna får även en säkerhet då maskinerna enkelt kontrolleras via en kontroll. Detta gör att skador kan förhindras och arbetsmiljön blir mycket säkrare. Du hittar olika modeller av aluminiumkap som Norma, Twin och classic. För dig som är ute efter en liten mer avancerat aluminiumkap är Precision den som du ska ha.

Aluminiumkapar som finns över hela världen

År 1970 började företaget sin resa mot att bli en erfaren och leverantör för system riktade mot lättmetaller, aluminiumprofiler, stalprofiler och PVC. Första kontoret och tillverkningsplatsen var i Limidi di Soliera som ligger i Italien. Det är inte bara företagets första kontor utan är även fortfarande huvudkontor. Visionen och drivkraften inom företaget har alltid varit att fortsätta framåt i utvecklingen mot nya mål och utforska nya marknader. Det finns många dotterbolag till detta företag vilket gör att fokus är på att kunna exportera ut produkter över hela världen. Fokus ligger ständigt på att ta sig an nya länder för att kunna expandera ytterligare. Då företaget finns i ett flertal länder har varje land sina egna kontaktuppgifter som du finner på hemsidan. Det finns både telefonnummer, email och fax.